Hardware i Xarxes

Sofinter Solutions S.L. també es dedica al disseny, la instal·lació i el manteniment d’equips de hardware i comunicacions que donen solució a totes les necessitats informàtiques de les PIMES

La nostra dilatada experiència en el sector, ens permet dissenyar les solucions a mesura que satisfan les necessitats del client més exigent amb una immillorable relació qualitat-preu.

La nostra gama de productes va des de les estacions de treball i els seus accessoris, fins a les instal·lacions de xarxes de ordinadors i les comunicacions entre delegacions.

A més de la gran quantitat de solucions de hardware de les que disposem, els nostres tècnics especialistes, presten molta atenció al disseny personalitzat, aconseguint els equips més encertats per cada una de les necessitats a cobrir, oferint la possibilitat de contactar amb ells a traves de la hot-line tècnica que posem al seu abast.

Els components utilitzats són de la més alta qualitat, garantint les millors prestacions i el perfecte funcionament dels equips.

Copyright (c) 2005, Sofinter Solutions - www.sofinter.com